Welkom bij Restaurant Helden

Samen genieten van ingrediënten en recepten van over de hele wereld. Vanuit elk land hebben wij de culinaire HELDEN gekozen en deze populaire gerechten op onze kaart gezet voor u om te delen.

Onbeperkt dineren

Met elkaar maakt u een keuze uit meer dan 40 heerlijke wereldgerechten van de menukaart en kunt u dit verdelen over meerdere gangen voor een vaste prijs per persoon. Alle gerechten hebben de grootte van een tussengerecht en zijn deelbaar. We serveren uw gerechtjes per gang midden op tafel. 

Duurzaamheid

Wij schenken Earth Water, Coffee en Tea! 

Het Earth concept draagt wereldwijd een steentje bij door met de nettowinst waterprojecten in Azië en Afrika te financieren. Dit is transparant te volgen op hun website. You never drink alone.

Bestellen

Bij ons kunt u direct bestellen voor bezorgen of afhalen.

Tafel reserveren

Direct uw tafel reserveren.

Recensies

Uw ervaringen

“Heerlijk gegeten”

Na de Corona weer heerlijk gegeten bij Helden Maartensdijk! Genoten! Groet Maartensdijkjes.

Wim en Marijke

“Super gezellig”

Heerlijk eten. Van alle delen van de wereld. Gezellige ambiance. Leuke bediening. mooie ligging en altijd plek voor je auto.

Marijke

“Lekker eten”

Lekker gegeten, goede entourage, voor herhaling vatbaar. De gerechten zijn smakelijk, het brood was vers en de temperatuur was aangenaam “

Sandra

“Heerlijk gegeten!”

Laatst bij restaurant Helden gegeten met een paar vriendinnen. Heel leuk pand en erg vriendelijke bediening. Het eten is heerlijk, vooral de Borek viel erg in de smaak. Ik zal dit restaurant zeker aanbevelen! Mij zie je hier snel weer terug.

Indy

4.2 / 5.0 (148 recensies) Google ||  8 / 10 (26 recensies) The Fork ||  5.0 / 5.0 (229 recensies) Resengo